Veteranendag Waalwijk

Op 5 November 2022 hebben we een optreden gegeven op de Veteranendag die gehost werd door de gemeente waalwijk.

Hier waren ongeveer 200 deelnemers aanwezig die over de rode loper door een haag van onze band het gemeentehuis kon betreden waar een tentoonstelling was uitgezet van foto’s, tekeningen en schilderijen.

Ook werd er gesproken door veteranen over hun ervaringen en hoe belangrijk het is om deze te blijven delen met anderen.

Onverwacht werd er ook ruimtegemaakt voor de dochter van een Oekraïnsche medewerkster van het gemeentehuis die een prachtig en indrukwekkend lied heeft gezongen ondersteund door beelden ter ere van de ondersteuning die daar geleverd werd. Dit was prachtig gedaan wat de nodige emotie in de zaal bracht.

https://waalwijk.nieuws.nl/veteranendag-2022/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *