Dickens Druten

Dickens Druten zit er weer op. Kijk op https://www.demaasenwaler.nl/ voor een foto impressie van de dag. Het was een koude maar leuke dag met veel kraampjes, mensen en gezelligheid.

Tezamen met leden van Saendistrict Pipe Band en Breda City Pipes and Drums waren we met 11 spelende leden vertegenwoordigd op een drukbezocht festijn. voorafgaand aan de officiële opening werd er warmgedraaid voor de uitvalsbasis.

© Clan Lamont Pipe Band

De dag werd geopend met een parade van alle aanwezige muzikanten en figuranten die de dag tot een succes maakte. De parade werd geleid door Pegasus Pipes and Drums en wij voorzagen de staart van de parade van muziek.

Na de officiële opening zijn een aantal optredens gegeven op de markt tussen het circus en de ijsbaan. Hier hebben we tot de middag gespeeld.

Vanaf de middag zijn er diverse optredens gegeven in de kerk. Net als buiten waren de toeschouwers hier goed vertegenwoordigd en werd het optreden druk bezocht.

Het festijn werd geëindigd met nog een parade. Deze keer werd de parade geleidt door ons. Na een officiëel woordje werd deze succesvolle, maar koude dag afgesloten. Het was een gezellige dag waarbij we met velen genoten hebben. Volgend jaar zijn we hier graag weer bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *